From the heart

Helping you to be the most beautiful version of yourself

Find your nature

Your heart knows the way. Run in that direction.
Are you ready to begin the journey into yourself?

Keep dreaming

The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams.
Don't sit along the sideline, get out there and feel life.

previous arrow
next arrow
Slider

Slow Flow Yoga is een zachte, vloeiende, licht dynamische yogales gebaseerd op de Vinyasa Yoga. In deze les streven we naar ontspanning, het laten stromen van energie en het herstel van het lichaam. Beweging en ademhaling lopen synchroon.

Door middel van de adem worden de poses met elkaar verbonden in een doorgaande vloeiende beweging. We creëren een langzame Flow, een meditatie in beweging. Zo komt de adem diep in je cellen en weefsels terecht. Adem gecombineerd met beweging en het activeren van je Core leidt tot een diepe ontgifting van je lichaam en geest! We blijven in een rustige en langzame flow, maar je kunt soms wat zweten in deze les.

Daarnaast focussen we ons tijdens de les ook op stress release. Het tweede deel van de les is relatief rustig die zorgt voor rust, ontspanning, loslaten van stress, bewustwording en innerlijke rust.

In de hedendaagse drukke wereld is het vaak moeilijk om helemaal te ontspannen, zowel geestelijk als lichamelijk. We hollen maar door met geen of weinig aandacht voor het lichaam en geest. 

Tijdens de les besteden we vooral aandacht aan het waarnemen en loslaten van spanning en stress d.m.v. yoga houdingen uit de hatha, vinyasa en yin yoga. De houdingen worden zowel langzaam als vloeiend uitgevoerd en gecombineerd met ademhalingstechnieken en meditatie. Je neemt bewust eventuele stress en spanning in het lichaam waar. Deze spanning leer je weer los te laten.