From the heart

Helping you to be the most beautiful version of yourself

Find your nature

Your heart knows the way. Run in that direction.
Are you ready to begin the journey into yourself?

Keep dreaming

The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams.
Don't sit along the sideline, get out there and feel life.

previous arrow
next arrow
Slider

ColourFlow focust zich op het begeleiden van Young Professionals in hun loopbaan en persoonlijke ontwikkeling met als doel een bijdrage te leveren aan het creëren van een gelukkiger en ontspannen leven. Ik help Young Professionals effectiever communiceren en omgaan met stress. Dit doe ik door diverse coachingsmethodes, yoga en mindfulness samen te brengen. 

Ik geloof dat het leven een stuk leuker is als je durft te dromen. Het doel is om jou inspiratie mee te geven zodat je in je eigen talenten en dromen gaat geloven en daar vervolgens actie op onderneemt om gelukkiger te worden. 

ColourFlow werkt vanuit het hart en biedt een persoonlijke benadering. Coachingsgesprekken worden op maat gemaakt en de yogalessen worden aan groepen niet groter dan 10-12 personen gegeven.

Jouw persoonlijke ontwikkeling en geluk is ons doel!

Waar kan ColourFlow je bij helpen?

 • Ben je vastgelopen en niet tevreden over aspecten in je leven of loopbaan?
 • Hoe krijg je je doelen helder en hoe bereik je deze 
 • Hoe krijg je inzicht in jezelf en anderen?
 • Hoe kun je loskomen van vastgelopen emoties zoals angsten, negatief
  zelfbeeld en onzekerheid?
 • Hoe kun je leren ontspannen en omgaan met stress?
 • Hoe krijg je meer zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen?
 • Waar wordt je echt gelukkig van en hoe kom je daar? 
 • Hoe kom je in contact met jezelf en leer je beter naar jezelf te luisteren? 
 • Hoe kun je je dromen realiseren? 

Aanpak

Iedereen heeft zijn eigen unieke levensverhaal wat je vormt tot wie je vandaag bent, van hieruit maak je elke dag bewust of onbewust keuzes.  

Het vinden van jouw unieke persoonlijkheid en de motivatoren achter je keuzes, geven inzicht om verder te kijken naar waar je als persoon gelukkiger van wordt. Met andere woorden, waar wordt jij enthousiast van en hoe kun je dit blijvend in je leven terug laten komen?

ColourFlow is gericht op coaching en begeleiding in persoonlijke ontwikkeling en loopbaan ontwikkeling. Wij werken met verschillende technieken zoals NLP, EFT, gedrag en drijfveren analyses, mindfulness, ademhalingsoefeningen en yoga. Deze technieken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. 

In de huidige maatschappij willen mensen graag overal in uitblinken. Een goede baan, mooi huis, leuke hobbies, studies, aandacht voor je jezelf, eventuele partner en kinderen, contact met je vrienden onderhouden, ga zo maar door. 

Maar.. de vraag is, hoe blijf je genieten van deze drukte en hoe blijf je in balans?

Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bepalen wij samen welk traject het beste bij jouw past om je gewenste doelen te behalen. Het programma wordt na dit gesprek voor jou op maat gemaakt. 

Interesse in ons 8 wekelijkse zelfontwikkeling en mindfulness programma? 

Klik hier voor meer informatie!