From the heart

Helping you to be the most beautiful version of yourself

Find your nature

Your heart knows the way. Run in that direction.
Are you ready to begin the journey into yourself?

Keep dreaming

The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams.
Don't sit along the sideline, get out there and feel life.

previous arrow
next arrow
Slider

Mijn naam is Rachel Hondius-Barnes, ik ben 32 jaar en woon al 15 jaar samen met mijn man Jasper in het mooie Kudelstaart. 

Ik ben een enthousiasteling, dromer, aanpakker, levensgenieter, yoga en mindfulness fan.   

Begin 2018 nam ik de stap om het roer om te gooien en mijn “drukke leven” achter me te laten. Ondanks dat mijn leven er van buitenaf goed uitzag, voelde ik mij van binnen niet gelukkig. Ik besloot ontslag te nemen en mijn dromen te volgen door me in te schrijven voor een yoga teacher opleiding in Thailand en na deze opleiding heb ik samen met mijn man 6 maanden door Azië en Australië gereisd. 

Tijdens de opleiding en de reis heb ik veel nagedacht over hoe ik mijn leven op een leukere manier in kon richten. Ik wilde niet meer terug naar het leven wat ik had, een leven waarin ik altijd uitkeek naar het weekend en juist in het weekend te moe en futloos was om me bezig te houden met de echte leuke dingen. Daarnaast wilde ik me meer focussen op alles wat me energie zou gaan opleveren in plaats van me continue bezig te houden met allemaal zaken die me energie kostten.

Met andere woorden, ik wilde mezelf kunnen zijn en mijn dromen realiseren. Na deze reis heb ik ColourFlow opgericht. 

Ik ben oneindig nieuwsgierig naar persoonlijke ontwikkeling en levensvragen zoals: hoe kunnen mensen hun leven gelukkiger en waardevoller invullen? Hoe kun je doen waar je altijd van gedroomd hebt? Hoe kun je je passie ontdekken en volgen? Hoe luister je naar je hart? En hoe kun je uitvinden waar je met vol enthousiasme je bed voor uitkomt? 

Kortom, waar gaan je ogen van glinsteren en hoe kun je actie nemen om je doelen te bereiken?

Graag help ik jou om op zelfontdekkingsreis te gaan en te leren leven vanuit je hart.

Tot snel!

Groetjes Rachel